menu Despre noi Politica Viziune Parteneri Recomandari Servicii Produse Certificari Evolutia financiara a societatii Contact

Reciclare neferoase

english

Politica

Conducerea, SC ECOPLAST INDUSTRIES GROUP SRL, se angajeaza să introduca si să promoveze o politică directionată către calitate, protectia mediului, sanatate si securitate ocupationala.

Politica in domeniul calitatii, protectiei mediului, sanatatii si securitatii ocupationale formează fundamentul Sistemului de Management Integrat care este utilizat de toti angajatii din cadrul organizatiei.

Fiecare membru al organizatiei trebuie să cunoască aceasta politica precum si procedurile corespunzătoare si aplicabile activitatii pe care o desfasoara. Politica este afisata in diverse locuri din societate astfel incat aceasta sa fie in permanenta la dispozitia partilor interesate.

In calitate de Director General sunt deplin constient de importanta si riscurile activitatii pe care societatea o desfasoara, drept pentru care declar determinarea ferma de a aloca toate resursele necesare pentru a furniza calitate in conditii de siguranta maxima pentru oamenii nostri.

Scopul SC ECOPLAST INDUSTRIES GROUP SRL este de a asigura servicii de reciclare neferoase, fier vechi, mase plastice, DEEE, management al deseurilor periculoase si nepericuloase, servicii in domeniul nuclear, constituindu-se astfel în servicii sigure si de calitate, raspunzand cerintelor si reglementărilor legale precum si cerintelor si asteptărilor clientilor. Obiectivele strategice ale societatii pe care este focalizata implementarea Sistemului de Management Integrat sunt:

  • Consolidarea relatiilor cu clientii nostri, prin castigarea increderii
  • Certificarea SMI, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14 001:2005, SR EN ISO 18001: 2007 pana la sfarsitul anului.
  • Realizarea unei cifre de afaceri, la sfarsitul anului 2009, care sa motiveze participarea si castigarea licitatiilor publice in proportie de 80%.
  • Perfectionarea profesionala a angajatilor prin participarea acestora la cel putin 2 instruiri pe an.

Prezenta politica va fi evaluata în mod regulat în cadrul analizelor efectuate de conducere.

Fiind convins ca numai asa vom reusi sa devenim profitabili declar angajamentul meu total pentru implementarea politicii si indeplinirea obiectivelor mentionate mai sus.

 

SIMION NIKITAS ADRIAN
Director General

© 2014 Ecoplast Industries Group
valid XHTML 1.0 | valid CSS 2.1