menu Despre noi Politica Viziune Parteneri Recomandari Servicii Produse Certificari Evolutia financiara a societatii Contact

Reciclare deseuri electrice, electronice si electrocasnice

english

Viziune

Primul principiu al ecologiei este ca fiecare organism viu are o relatie continua cu fiecare alt element din mediul in care traieste. Omul modern de azi, nu pastreaza multa simpatie fata de modelul in care natura isi asigura echilibrul. Este nevoie deci de elaborarea unui ansamblu de norme prin care mediul sa fie corect administrat si gestionat, pentru pastrarea acestuia in parametrii optimi care sa nu afecteze conditia umana si existenta vietii pe pamant. Aceasta implica o imbinare armonioasa dintre gandirea analitica (inginereasca) cu gandirea sintetica (biologica).

„Gandim global si actionam local”.

Aceasta este si viziunea noastra de a gandi pentru viitor si a actiona in prezent. Poluarea apei, a atmosferei, a solului, zgomotele insuportabile, urbanizarea excesiva si agresiva, pesticidele, sunt rezultatul unei industrializari accelerate. Noi oferim solutii complete din respect pentru mediul inconjurator si din consideratie pentru generatiile VIITOARE.

© 2014 Ecoplast Industries Group
site valid XHTML 1.0 | CSS 2.1 valid